Det jag gjorde när bloggen stod tom.

Ph; bild från insta, tagen dagen efter att jag fyllde 21 och dessa kom på fika.
 
Hej människor! Long time, no see. Sist jag skrev här hade det inte ens varit lucia och jag hade varit på Håkan-konsert. Nu känns det som ett minne blott. Jag ska försöka sammanfatta de senaste veckorna, men det är knappt jag kommer ihåg vad jag har gjort. Vecka 50 skrev vi vidare på vår C-uppsats, det fikades en del och jag drömde om att åka backpacka. Just då var jag nöjd med om jag kom utanför Sveriges gränser. Känner mig instängd och fast, speciellt efter utlandsterminen.
 
Förra veckan, vecka 51, var en plugg- och kalasvecka. Jag åkte hemhem för att varva C-uppsats med kalas med människor jag inte träffar särskilt ofta. De på bilden ovan är ett bra exempel på såna människor! I slutet av veckan blev det jul och julledighet. I år har jag haft noll julkänsla. Känns knappt som att det varit jul. Antar att det är bättre lycka nästa år. Kan knappt tro att jag är 21 heller för den delen. Framtidsångesten kramar om mig hårt och vägrar släppa taget. Kul. 
 
Nu är vi på mitten av vecka 52 och 2016 börjar lida mot sitt slut. Hittills har jag varvat C-uppsats med O.C och breakdowns. På lördag åker jag tillbaka till Jönköping för att fira nyår och göra det allra sista på C-uppsatsen. Det ska bli så himla skönt när den är över! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback