Sista tiden i Närke innan flytt.Livet rullar på och jag hänger inte riktigt med. Försöker hålla samma tempo, men ofta förgäves. Fort, fort, går tiden och jag hinner inte ens blinka. Precis som resten av sommaren har de senaste veckorna inneburit sinnes mycket jobb och jag har försökt pricka in roliga saker när jag väl varit ledig. Det är lättare sagt än gjort.

En dag körde jag och Elin mot Karlskoga, Kristinehamn och Karlstad för att spana in loppisar och jag skulle se hur hon bodde i Karlstad. Vi hann även hänga lite med Linnea i Karlskoga, vilket var kul då det antagligen dröjer ett tag tills nästa gång. Tyvärr hittade vi inga fynd på loppisarna, men roadtripen var lyckad ändå. 


En kväll var jag, Alex och amandorna på Big Day Out där vi såg bland annat Rebecca & Fiona. Det blev väldans mycket dans, men också mycket blåmärken då folk förlorade sin kroppskontroll ju senare det blev. Jag var lagom trött på jobbet dagen efter, men det var det värt.

En dag åkte jag och klippte mig för att sedan äta taco hos Becca med Alva. Vår gamla tradition att äta Ben & Jerry's fick även nytt liv. Himla mysigt! Där var vi kvar tills jag blev alldeles för stressad över min flyttpackning och kände mig tvungen att åka hem.

Idag har jag kört runt på pensionärer och träffat halva släkten. Jag har nästintill hoppat omkring på jobbet och känt en kliande känsla i fingrarna – behovet av att behöva plocka upp varorna som kommer med Ica-bilen, fastän jag inte jobbar där mer för tillfället. Galet. Jag har lyssnat på lillkusinen och hennes prat om att katter kommer till katthimlen och hundar till hundhimlen. Hon får allt att låta så enkelt och självklart. Jag och pappa (okej, mest pappa) har stuvat in nästan allt jag äger och har i vår bil. Till sist har jag druckit cider, ätit chips och bara uppskatta denna fredag! Kommer inte ihåg senast jag var medveten om när det var fredag, än mindre "firade in" helgen. Men men, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback