Kafé-fika på Rönne Kapell.Två gärden bort från mitt hus ligger Rönne Kapell. Numera är det ombyggt och är istället kafé och bistro. Vi inte är många själar som bor här i bygden och då kan en ju undra hur det går runt, men jag antar att folk kommer långväga för goda ätbarheter. Hit gick iallafall mamma, jag och morföräldrarna i förmiddags. 
 
 
Alla bakverk är hembakade, vilket alltid känns lite extra lyxigt! Jag gillar även att hela stället känns väldigt lantligt och mysigt. Allting en fotar passar sig så bra på bild också. Har ni "vägarna förbi" så är det ett måste att stanna till vid Rönne Kapell. 
 
 
Runt om kapellet finns det även små uthus, varav ett av dem är fyllt med keramik och andra fina ting! En av mina absoluta favorittemuggar, som egentligen inte är min, kommer därifrån och är gjord av Frida (ägaren till kapellet). Det är synd att keramik inte är snällt mot en studentplånbok som min, annars hade jag inhandlat mig alldeles underbara temuggar. Jag har ju en viss besatthet till temuggar, på gott och ont.
 
Mycket fint med söndagsfika iallafall! Annars har jag lyssnat på diverse poddar och försökt läsa ikapp mina bloggar som jag följer. Det har varit en sån söndag. Skönt ändå. Att inte göra någonting. En dag som denna behövdes efter alla jobbpass och farande hit och dit. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback