Ett virrvarr av allting.


Ph1; råkade hamna mitt bland loppisborden. Ph2; fina Jönköping.
 
Hallå där! Den första veckan i Jönköping är redan gjord och himmel vad fort det har gått. Jag har knappt hunnit blinka. I skrivande stund dånar Håkans nya album ur högtalarna. Jag har lite svårt för albumet, men jag tänker att det kanske är ett album som behöver lite extra tid. 
 

Ph1&2; från utställningen Face the Facts.
 
För nästan en vecka sedan tog jag mitt pickpack och flyttade söderut. Sista året i Jönköping närmade sig verkligen med stormsteg. Hela lördagen gick åt till att flytta och "komma in" i mitt nya rum och lägenhet. Det packades upp mängder med kläder och hängdes upp vimplar i taket. Rummet blev riktigt mysigt och jag tror att jag kommer trivas i det. I söndags gick jag på utställningen Face the Facts (som handlar om unga kriminella) på Länsmuseet och på kvällen hängde jag med Jess och Mathilda. 
 
måndags var det dags för kursstart och en hel del "att göra"-saker på min lista. Just nu är det bara ett dröjande csn kvar, men det kan jag inte göra någonting åt. Kvällen spenderades vid hälso som sedan blev utgång på aka. Ovven var på och dansgolven var fullpackade. Precis så det ska vara första dagen på terminen. Kvällen avslutades med donken och det går ju inte att klaga på. 
 

Ph1; på Aka i måndags. Ph2; innan Hitta Doris i fredags.
 
tisdags mötte jag upp Sunanda för att prata om uppsatsämne. Det känns så märkligt att det snart är vi som spenderar läskigt mycket timmar i skolan och djupdyker ner i MKV-problem. Jag är extremt taggad på C-uppsatsen, samtidigt som jag är lite orolig och försöker hålla den på en armlängds avstånd. 
 
Onsdagen kom och med den kom två dubbelföreläsningar. Jag är tydligen mer ovan med föreläsningar än vad jag trodde att jag skulle vara. Efter skolan försökte jag plugga inför ett seminarie med Nermina och Lollo, men fokuset fanns helt enkelt inte där. 
 
Torsdag, torsdag, torsdag. Förmiddagen gick åt till att läsa text till seminariet som skulle vara på eftermiddagen. På kvällen blev det hälsohäng och dansdansdans på Aka till stängning. Att det kan vara så skönt att bara koppla bort för ett tag. 
 
Ph1; från pride paraden. Ph2; Silvana Imam på insparksfestivalen.
 
fredags startade dagen på bästa möjliga sätt: vi fick biljetter till Håkan i Linköping! Jag är upp över öronen glad och kan knappt bärga mig. Lyckan är total. Kan inte ens beskriva känslan. Därefter mötte jag upp Sunanda för uppsats-prat innan vi gick till Spira med Jess och Lollo och kollade på utställningen Vem är hen?. Den var väldigt liten, men intressant. Kvällens underhållning stavades H-I-T-T-A-D-O-R-I-S och oj vad bra den var! Jag grät och har inte slutat gråta sedan dess. Jag har kommit in i en period där jag gråter åt allt: vänner jag tycker driftar bort, tuggummi under skon och slutsålda hamburgare. Skapar så mycket drama helt själv, kan inte ens hantera. 
 
Igår, lördag, var det dags för insparksfestival! Den jag gillade mest var nog Silvana Imam – hon var grym! Jag blev besviken på Panda da panda för att de inte körde Bermudatriangeln och på Hoffmaestro för att deras show gick ut på att hoppa samt springa åt olika håll. Tycker synd om alla som ramlade i publikhavet. Idag, söndag, och dagen efter en dag av festligheter. Jag har lyssnat på Håkan prick hela dagen och mer eller mindre hängt vid datorn hela dagen. Ibland får det vara så helt enkelt.
 
Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback