"I want to see you be brave"


Ph; Bara jag som tar selfies när en inte orkar plugga mer? Åh, tycker egentligen "selfie" - låten är den dummaste jag någonsin hört... Iaf topp 10. DÖR.

Hallå där! Nu har tisdag snart passerat förbi och jag ska göra mig redo för sängen. Borde sova mer, ska sova mer, men sover inte mer. Igår hann jag bara äta frukost innan cykeln och jag åkte iväg till moster på fika. Stannade där tills det var dags att åka till farmor för ännu mer mat - bara lite mätt. Idag åkte jag till skolan för en lektion och lite syv-info - hade 4h hål idag. Utnyttjade tiden helt okej och var lite lagom produktiv. En ska ju inte överanstränga sig, trots allt. Efter skolan hade jag körlektion, vilket gick prima! Körkortet SKA bli mitt. Dessutom kom mina föräldrar hem imorse! Lycka! 

Saker att ha ångest över: körkort, gymnasiearbete, vidarestudier, att bli lämnad och att ha drömmar som kanske aldrig blir sanna. Såg ett avsnitt av Glee där en karaktär hade ångest över studenten och gissa vad... Det smittade av sig. 
Saker att vara glad över: mina fina ♥, att ha möjligheten till att göra allt möjligt, att kunna lämna detta ställe för att kunna komma tillbaka, att jag ännu en gång konstaterat att jag vuxit ifrån meningslösa bråk och att jag har skapat egna värderingar och prioriteringar för mig själv (utan att anpassa mig till någon annan). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback