"Clap along if you feel like happiness is the truth"


Ph1; våfflor sen i onsdags. Ph2; nybäddad säng i torsdags. Ph3; solade igår.

Hallå där! Självklart har det gått flera dagar sen mitt senaste inlägg och självklart har jag en del att berätta. I onsdags var det skola, lite plugg och våfflor hos kusin m. fl. I torsdags tog jag med mig datorn till skolan och satte mig för att plugga lite. Däremot blev förmiddagen mest prat om feminism, jämställdhet och våldtäckter. Det är iofs mycket intressantare än plugg och känns mycket mer givande för den delen också. 

Igår var verkligen en bra dag! Efter skolan följde Elina med mig hem och vi la oss och solade nästan direkt. Kändes verkligen som sommar! Därefter gick vi bort till min kusin för lite fika - gott. Dessutom blev vi joinade av min lillkusin - Meya, 1,5; som gillar att skapa kaos. Framåt kvällen åkte vi mot Örebro och mötte upp en massa bra människor. Det blev verkligen en lyckad utgång! Dans, dans, dans ♥ Allt blir bra när jag har my partner in crime vid min sida. Btw, bråvalla hade bandsläpp också men jag kände knappt igen några band alls. 

Idag vaknade vi upp lite senare än vanligt och när Elina åkte hem åkte jag och övningskörde i Örebro. Tror att jag kört på de flesta gatorna i Örebro vid det här laget. Idag blev det en hemmakväll med släckta lampor (earth hour). Känner mig trött redan nu så blir nog en tidig sänggång! 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback